Vad är fel?

Fungerar det ej att lägga upp bilder från mobilen??? Någon som vet vad som är fel? :(

Kitty plockar blåbär i skogen. Det är gott...

dsc01622 (MMS)

Kitty plockar blåbär i skogen. Det är gott! Har nya höstjackan på. Nu är det officiellt höst!


Sommardagar

Har ju jobbat heeela långa sommaren, men på kvällarna har det varit campingliv... Barnens farmor och farfar har varit på Skellefteå camping och Bovikens camping i sommar.











Jag försöker ju lära mig systemkameran, det går så där. Har ju aldig tid att hålla på i lugn och ro. Ni ska se att jag blir bättre =)

Idag har jag resat vår skrubb. Det var jobbigt, men ett måste var det. Nu sover våra smågangsters och maken kollar på ishockey. Jag får njuta av lyxen att sitta och lyssna på musik och kolla igenom sommarens bilder.


Födelsedagsfiranden

Här firar vi en 3-årig Kitty och en 1-årig Alexander med släkt och vänner!













Ingen inskolning denna vecka

För lilleman har haft magsjuka :(. Vet inte vad det har varit, men han har antagligen pulat i sig någonting dåligt... Det är så jobbigt när han "dammsuger" allt som ligger på golvet eller har smussel och smask i sandlådan. Usch! Tänder får han också. Så andra inskolningsveckan blir nästa vecka. Det gör inget. Jag tycker ju igentligen att han är för liten... Men vad ska man göra? Han måste ju ha dagisplats om vi får arbete... Det blir fyra nya ettåringar på dagis nu så de kommer verkligen att ha fullt upp. Fattar inte hur personalen orkar =). Jag kan då tycka att vi har fullt upp här hemma med en trotsig pott-tränar-tjej och en viljestark ettårs-fis. Kitty har varit på dagis utan blöja idag och hon for och handlade utan blöja. Men än så länge kan hon fortfarande glömma att hon måste gå, när hon är mitt uppe i någon spännande lek. Men det är helt klarrt framsteg i alla fall. Alexander har blivit en "ordspruta" och det kommer nya ord hela tiden. Just nu säger han "smaka" och "gott" och "min" och "nej".








lillebror chillar med storasyster framför ...

dsc01608 (MMS)

lillebror chillar med storasyster framför bompa. Trötta barn i kväll.


Dagis

Nu har lillemannen börjat på dagis alltså! Jag har varit med och skolat in honom i tre hela dagar nu och nästa vecka är det tre hela dagar igen, men då ska i alla fall N ta någon av dagarna. Här snackar vi föräldraraktiv inskolning så vi ska alltså vara med i alla moment under två veckor. Jaa si... Inte tal om att Kitty fick sådan inskolning, då var det bara tre dagar och den tredje dagen skulle vi vinka hej då. Men det gick ju jättebra.
Alex har lekt och utforskat massor, men också varit kinkig och vägrat äta på dagis (vilat har han dock gjort utan närmare protester), men inte konstigt för när han vaknade från vilan idag hade en tand spruckit fram som inte var där i morse! Då förstår man ju... Dessa små bissingar. Inte kul att få dem inte. Nu helg!






alex har inskolning på dagis. Här är det f...

dsc01597 (MMS)

alex har inskolning på dagis. Här är det föräldraraktiv inskolning så jag är med. Han har hur kul som helst, men inte någon ro att äta. Nu är det efter maten-vila.


Longe time...

Jag vet, hinner aldrig blogga nu för tiden. Lite synd med tanke på att det är så roligt att ha kvar som minne... Satt just nu och tittade igenom lite kort som inte hunnit framkallas... Kort på en liten bäbis och kort på en liten tjej... Och ja, man ser ju att lilleman har vuxit men det har Kitty också gjort sedan förra året!
Se nedan, dessa kort är ganska exakt 1 år gamla för det är från när vi var i Kiruna och då var Alex 1 månad =)









Barnen är större men jag är i alla fall mindre! Tacka för det!
Och nu är det Sussi-gummans tur att bli mamma! Det är så coolt! Och det är inte länge kvar. Tänk att vi äntligen ska få dela upplevelsen av det finaste och mest fantastiska som finns!


RSS 2.0