Storasyster och lillebror



Morgonmys =)




Mina ♥ ♥

Ja i morgon har vi varit i Kiruna i två veckor redan! Tiden går fort när man har roligt... På Torsdag planeras hemresan.  Det är skönt att komma upp, "hem", men vi blir ändå osäkra på om vi vill flytta tillbaka... Det är inte världens lättaste beslut att fatta.

Alexander
blir sex veckor i morgon också. Han äter, sover och växer =). Kitty växer också. Och hon pratar hur mycket som helst. Hon är otroligt verbal. Fullt upp har man som tvåbarnsförälder, det kan man lugnt konstatera! Även om lugnt inte är precis rätt ord för småbarnslivet... Men jag älskar det! Tänker bara på hur försvinnande snabbt veckorna går... och månaderna. Man får tänka på det i de mest intensiva ögonblicken av trots och bebisgråt... De blir stora innan man hinner blinka... Snart tar Kitty "lämpen" och Xander kör moppe =)


I tvåbarnsbubblan...

...har det hänt lite av varje. Igår vågade vi oss ned på stan. Alexander sov hela tiden och Kitty passade också på att sova när vi fikade, så det kändes lite lyxigt att få fika i lugn och ro. Vi konstaterar även att vår Baby Travel Dublin tar plats! Xander var på BVC igår och han väger nu 4750 g och är 56,5 cm lång =). Idag har vi varit till Solbacken och köpt skor och handlat fredagsmys och ätit korv och glass! Kitty har fått gunga lite i lekparken. Det går så bra när man är två vuxna... Men själv skulle man nog inte fara iväg med båda barnen om man inte måste... Xander är lite knorrig på kvällarna och Kitty vill inte gå och lägga sig... Så det är fullt upp. Ska bli skönt med lite miljöombyte snart!

Kitty och pappa på hockey

Kitty och pappa for på Skellefteå AIKs första isträning. Det var ett ordentligt drag och nytt svenskt publikrekord på 5600 personer. Kitty är med på bild i norran.se när vågen går =). Bilder nedan =)





Och så fick hon målat AIK ♥ på båda kinderna =)



Men hon var lite chockad över draget i arenan och undrade nog vart hon hamnat... (Tur för hörselskydden).






Resan bokad!

Åker upp till Kiruna på måndag! =). Det ska ble very nice. Själva resandet = inte så kul. Men sedan ska man äntligen få träffa alla. En del har man inte sett på länge! Underbart! =)

Grattis Kitty 2 år!

I dag fyllde vår lilla stora tjej 2 år! Tänk vad fort tiden går! Hon blev väckt med "ja må du leva", tårta med ljus och paket av mamma, pappa och lillebror på morgonen och sedan hade hon kalas på dagen. Det kändes som ett mycket speciellt ögonblick när vi grattade henne på morgonen. Hon är så stor nu. Hon låg i sin nya växasäng som hon fått av sin farmor och farfar och i går byggde vi om hennes matstol så hon kan sitta i den som sora tjejer gör... Hon är ingen bebis längre vår tjej =)






"Galen i glass"

En liten nostalgitripp tillbaka till lågstadiet. Vår favvolåt på musiktimmen =). I slutet på låten ska man skrika så högt man kan "iiiiiiiiiiihhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!". En gång när vi gjorde detta så började det droppa vatten från taket ned på oss ettagluttare och vi trodde att vi hade orsakat detta med vårt skrikande =).

Någon som är helt galen i glass är ju Kitty! Därför letade jag rätt på den här goa låten =)

Galen i glass:

När solen skiner,
vill jag ha glassar,
när stormen viner vill jag ha glassar.
I alla väder ju glassar passar!
Åh, jag måste ha glass!
Galen, jag är galen i glass!
Galen, jag är galen i glass!
Glass, glass, glass i stora lass,
lass lass.
Jag är galen i glass!

Jag aldrig slutar att gilla glassar,
i stora strutar,
vill jag ha glassar.
I alla former,
ju glassar passar!
Åh, jag måste ha glass!
Galen, jag är galen i glass!
Galen, jag är galen i glass!
Glass, glass, glass i stora lass,
lass lass.
Jag är galen i glass!

Om magen kurrar,
vill jag ha glassar.
Om hu´vet surrar,
vill jag ha glssar.
I alla lägen,
ju glassar passar!
Åh, jag måste ha glass!
Galen, jag är galen i glass!
Galen, jag är galen i glass!
Glass, glass, glass i stora lass,
lass lass.
Jag är galen i glass!
 


RSS 2.0