Bihåleinflammation

Bihåleinflammation... å nej! Känns som om mitt ansikte ska implodera... Fattades bara det då.
Flunsa, magsjuka... å bihåleskit... Kan inte barnen ta vattkopporna nu också så gör vi bort det... Har idag följt med son på 18 månaders kontrollen. Han var jätteduktig.OK-stämpel i sötrumpan nu med :)
 
18/2 promenad 2x20 min
19/2 promenad 2x20 min, biceps 3x10.... jävla bihålor, jag vill träna ordentligt... ju. Men jag törs inte, blir säkert värre. Känns som om jag ska tuppa av när jag tittar ner... bra va.

Dagens träning

 
45 min Funky kidz :)
50 min body combat
10 min core...
 
kom på mig själv med att det kanske är på sin plats att ta det liiiite lugnt, men jag vet inte för mig är det ofta antingen "på" eller "av"... Faaast jag ska ju till Kiruna på min morfars begravning i veckan, så då kommer jag inte kunna träna på minst 2 dagar, sedan är det nästan som om man vill "passa på" när kidzen somnar 19.30... Vad ska man annars göra? Kommer inte på något vettigare än att träna lite... Rätt vad det är så får man i stället en kväll med trots eller skrik... Och jag är fortfarande positivt överraskad av mina dvds... Meeeen det skulle inte sitta helt fel med lite spinning, få svettas as hell, ungefär... Fast som vanligt är veckan fullproppad med jobb, snabbtripp till Kiruna, Alexanders sabla vaccin som redan avbokats två gånger (en gång av dem och en gång av oss)... När är fortfarande den ledande frågan... På lördag gissningsvis. Snacka om att behöva schemalägga sitt liv in i minsta detalj... Tajmat och klart... om man får vara frisk... Flunsa en veckan, magsjuka andra...
 
Over and out
 
 

svårt att inte älska...

Les Mills body combat... :). Fattar inte att det var så länge sen sist, Umeå. före graviditeten med Kitty till och med... Hur kan man glömma en sann älskare bara så där haha :). Men starkast minne av body combat är ju Forma-tiden när jag tränade med Henna och en tjej som heter Johanna. Sedan när vi blev Umeå-bor så var det ju bara karate... och sedan kom två små gangsters under loppet av två år (minus två veckor) och sedan dess, och jag SKÄMS har det närmaste jag kommit träning varit promenader med och utan vagn samt sporadisk (väldigt sporadisk) löpning... Typ en gång i månaden... Och ja jag skyller på tidsbrist och fram för allt bristen på ork. Till exempel efter att Kitty kom, då var jag panik-trött och gick i säng runt 19-20 på kvällen i 10 månader. När K var 1 sa vi, nu tar vi bebis nummer 2 och jag var gravid igen typ 1 månad senare :). Så blev det en graviditet med foglossningar, sjukgymnast och heltidsarbete... Sedan kom Alexander... Och så var man väl människa igen runt hans 1 års dag :). Nu är lillchefen 1,5 år och jag börjar känna mig pigg och motiverad... Men fortfarande är tidsbristen mitt största hinder... Men nu när Kit (och jag) dansar på söndagar på 360 så känner jag att jag blev mycket hemmavan på arenan, som om man aldrig varit borta vet ni... Jag tänker att jag är värd att få börja träna en gång i veckan. Dessutom så kommer det bara att göra mig till en piggare, sundare och bättre morsa... Nog för att jag redan är en schysst mamma, men ni vet... mår man bra själv så blir allting bättre! Nå jag ska inte raljera...
 
Hur som helst, min ÄLSKADE make har fixat 10 stycken träningspass med Les Mills body combat åt mig, på dvd. Och de är verkligen JÄVLIGT BRA!!! Riktigt inspirerande och proffsiga instruktörer! Jag har redan gjort 4 pass =). SWEEET! And I love it! Tur att vi har stort vardagsrum... Perfekt när kidsen somnat... Jag menar om de somnar, 19.30 och jag kör ett pass på 50 min, så är jag klar före 20.30.
 
Men sen så tänkte jag att nu köper jag ett 10-kort på 360 och då räcker det ju i 10 veckor =). Då kan jag gå på en combat, en pump, en spinning etc etc... För nu känns det verkligen som att motivationen är tillbaka!
 
 

Dags för zumba...

... på dvd. Haha. Men vad gör man när man inte kommer sig iväg nån gång... Sedan ska jag ha någonting med lite sparkar och slag... Les Mills Body combat?? Oh yeah... *Trycker på ladda ned-knappen"
Men först ska jag som sagt dansa lite zumba. Jag och kidsen testade lite tidigare. Kitty hoppar och studsar, men Alex satt fast i mitt ben, vilket försvårade rörelserna en aning :P. Bäst att göra det nu när de sover...

Funky kids

Ja. Jag ska skriva nåt. Det var verkligen länge sedan jag gjorde det. Ändå har jag dagligen besökare på denna blogg... Det är hängivet.
 
Jag och Kitty har dansat funky idag. Det var jätteroligt! Jag kan äntligen träna med min dotter, som jag har längtat, haha. Nä, men det var riktigt kul att få dansa loss med alla barn och morsor och farsor :). Och Kitty verkade tycka det var hur roligt som helst! Nu har vi en sak att göra tillsammans hon och jag i flera veckor fram över, kan inte bli bättre.
 
Annars jobbar jag och står i. Hinner inte med mycket annat än jobb, familj, vardagsrutiner och inte mkt mer än så... Helgerna går försvinnande fort. Lördag morgon kommer man på att städningen är på gränsen till skälig levnadsnivå, man vill hinna GÅ UT med kidsen, man vill hinna träna, se film, umgås... så vips! Har helgen redan gått och man har som vanligt haft för lite tid till allt man behöver göra...
 
I sommar ska jag jobba... Men sedan ska vi ut på en liiiten resa. Bara vi fyra. Bara en sväng. Men har velat åka dit så länge och det känns som om det blir perfekt att göra det i september-oktober skiftet så där... :)
 
Tja då... Ska försöka skriva nåt snart igen.

RSS 2.0