Julfint

Hello! Long time... Men så är det när man jobbar eller har fullt upp med en liten ettåring! Nu har jag hivat småbuset på dagis och fixar med allt praktiskt man inte hinner göra annars. Ringa viktiga samtal, leta bortsprugna räkningar, kolla arbetsfronten och sådant trist. När man egentligen skulle behöva vila... Börjar nästan förstå dem som skickar ungarna på dagis när de är lediga enkom för att få vila upp sig själva... Men här blir det inge vila i alla fall. Tänk det fanns en tid då man var ung och oförstörd och kunde få för sig att öla på en tisdag förmiddag... Haha! Det är långt borta nu.

Vi har köpt och hivat upp en julgran! Kitty valde rosa och lila kulor med glitter och lila julgransglitter, blev jättefint! Vi hittar inte våra julsaker... Förutom stjärnan vi köpte förra året, en turkosglittrig! Jag måste ned i förrådet och vända upp och ned på det.

Visst är de fina?


Långhelg

Äntligen har jag ledigt en långhelg fredag-måndag! Helt underbart. Jag och Kitty har åkt pulka, bakat scones (mest jag, men hon "hjälper till" så gott det går.) och nu väntar vi på mormor/gammelmormor som ska komma förbi med lite god mat och leka med Kitty. Jag har inte haft tid/ork att blogga eftersom jag jobbat så himla mycket samt har ett annat litet projekt på g! Men jag kommer säkert få mer tid sedan någon gång.

Later!

RSS 2.0