Snart julafton...

... som är en av de mysigaste dagarna på året. Synd att det inte blev av att åka hem i år, men det är inte det lättaste att resa med småbus. Dessutom ska jag jobba. Men jag slutar jouren 9.00 på julaftonsmorgonen! Och nåde den kollega som ringer och säger att han har magsjuka och inte kan komma! Ändå så pirrar det i mig av spänning som det är vanan trogen så här dagarna innan jul. Vi ska fira med bror min och hans familj och det blir massor med god mat och klappar. Jag har inte ätit någon julmat än! Så det ska bli så gott! Och så spännande det är med alla klappar ;)

Ta hand om er! ;)

Lucia



Lucia på dagis. Kitty fick vara tomtegumma men vågade inte stå i luciatåget eftersom det var så många okända mammor och pappor överallt. Sedan fick vi fika innan Tomten kom med en gottepåse. Kitty vågade gå fram till Tomten när hon höll pappa i handen. Kitty vågade till och med ge Tomten en kram!

Jag har jourat måndag-söndag och ska joura tisdag-onsdag. Usch för det! Men bara det är mer än 50 timmar, så ni förstår hur mycket jobb man gör bort på att joura. Dessutom är man ju aldrig hemifrån en hel dag eftersom man börjar senare på dagen, jobbar natten och sedan förmiddagen dagen efter. Jag har jouren natten till julafton också, men får gå hem på förmiddagen på julafton så det kämnns helt ok.


Kalla december

Det har verkligen varit kallt hur länge som helst! 10-13 minus har det varit och idag har det slagit till och blivit -17. Det är lite tråkigt, för då kan vi inte vara ute så länge. Men vi brukar ta en tur med pulkan varje dag ändå. Men det är även tråkigt att alla lekplatser är helt översnöade och att man får kämpa sig till gungorna. Inte lätt att samtidigt konka på en 1, 4 åring!






Jag har även gjort lite eget julgranspyssel och Kitty hjälper till att hänga saker i granen, typ leksaker och sånt =)




RSS 2.0