Heeeeej ;)

Barnen i säng, lite röd dricka i glaset mina vänner! =)
Vilken vecka det har varit!
Jobbat, typ storhandlat efter det, hem och laga mat, bada barn, sedan tömma sovrum (ställa i ordning det rum som blivit klart...), upp kl 5.30, fortsätta att tömma sovrum. Gaahhh... Men nu har vi jättefina golv ska ni veta! Snart blir det även att byta köksinredning som jag efter många om och men har valt och beställt. Det blev vitlaserad ek. Har även valt tapeter till datarummet i grått och silvergrått och det blir bytt i januari... =). Blir ju kul att få lite fint nu när vi bestämt oss för att stanna i lägenheten tills det blir att köpa hus (och det kan ju ta några år). Blir alltså definitivt inte att flytta från stan. Känns skönt att man har bestämt sig.
 
Idag var vi till Linda och Niklas och deras lilla Bonnie som hunnit bli hela fyra veckor. Så himla gulligt namn alltså! Och jag vet ju vad det gör med mig att gosa med bebisar.... Spelade ingen roll att Alex har maraton-gnällt i fem timmar efter det. Men stackars gubben har tandsprickning igen ;(. Förresten sa han ett nytt ord idag, "Ölk", alltså mjölk. Han pekade på mjöken och höll fram sin mugg och sa "ölk, ölk!"
 
Och så ett stort grattis till Sussi-gumman och Hannu som har fått sin lilla Ossi! =). Det är så fantastiskt det här med bebisar! 
 
Bebisar alltså, jag vill verkligen ha en till. Men om typ 6 år eller nåt sånt... Men sen en liten skrattande glad Baby-Jake (söt bebis i ett barnprogram som Alex älskar). Fast just nu är det ganska skönt att kottarna börjar bli större... Tänk, redan 3,3 respektive 1,4 år =). Kitty som kan läsa sitt namn och skriva ett K och Alex som säger "ölk, ölk!" =)
 
 
 

I tystnad

I tystnad
mörker och kyla
när jag värker
bultar
 
i det stilla
 
smyger mig nära
glider obemärkt in
under din hud
absorberar din värme
lyssnar till
slagen
från ett levande hjärta
 
 
 
 

Bilder halloween

 
Kitty och Indra, Halloweendisco
 
Kitty och Oden
 
 

Duktiga ungar =)

Jag är en stolt mamma! Jag fattar inte att våra barn är så duktiga på att somna själva. Alexander har alltid somnat själv i egen säng, eller i alla falld det senaste året! Man lägger honom i hans säng, ger honom välling och hans kissemiss och sedan somnar han. Och han vill inte bli störd när han ska somna, då blir han sur! Och Kitty, hon gick och lade sig själv i kväll. Först satt hon och bläddrade i en tidning, sedan lade hon den ifrån sig, kröp ned under täcket och somnade. Henne har vi inte sövt på ett år snart. I natt vaknade hon och ropade på mig ett par gånger, men hon vill inte komma till min säng. Men jag tror att det är för att jag snarkar =P.
Man försöker verkligen ta sig tid med barnen när man kan, med tanke på att jag är mycket på jobbet... Det är inte världens hemskaste grej att lillchefen vaknar 04.00-05.00 nu för tiden för då får man i alla fall gosa på morgonen, titta på Baby Jake och äta frukost tillsammans innan det är dags att gå till jobbet. Kitty vaknar typ när jag ska gå till jobbet, men då är hon uppe lite längre på kvällen så då kan vi läsa tillsammans. Det är inte alltid så kul att jobba heltid även om man gillar sitt jobb... Men barnen känns ju jättetrygga ändå och det gör det ju lättare. Man får verkligen passa på att använda varenda minut av helgen sedan. Nu till helgen har Kitty valt att vi ska gå på Stadsbiblioteket och låna böcker =). Det är mammas tjej det! =)
 
Just det ja, förra helgen var vi på Halloween-disco och jag ska försöka lägga upp bilder på det så fort jag får tid, förhoppningsvis till helgen!
 
Godnatt, snart i alla fall =)

RSS 2.0