Intervjuresa

Ja, det blir det i morgon. Jag ska köra sammanlagt 54,5 mil tur och retur och det blir väl så där kul. Dessutom har jag min intervju kl 11. Det är för en tjänst som socialsekreterare med barn och unga, precis som de andra två jobben (som det för övrigt känns rätt kört med). Upp tidigt med andra ord. Men vi har ju redan en liten tupp i familjen som ville upp och leka 05.20 i morse... Tänk han följer samma mönster som Kitty gjorde. I säng klockan 20.00 och upp 05.30...
Fick bråttom till AF för att söka ersättning för resan också. Sedan var vi till invigningen av nya Sunny Hill. De har fått dit Kappahl, Skopunkten och Waynes.

Xander kryper i "räser"-fart och klättrar upp på tv-bänken!!! Unge, du är inte ens 8 månader! Hoppas han är snäll i bilen i morgon för det går inte att stanna så mycket på dit-vägen iallafall. Tar med familjen, de måste ju se vad de eventuellt flyttar till. Tänker även att vi slår två flugor i en smäll och kolla in skolan som Nicko ska gå på efter föräldraledigheten... OM nu ödet vill det vill säga!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0