Charmiga Kitty

Kitty är som jag tidigare nämnt superduktig på att prata. Och sjunga! Hon sjunger "Lilla snigel" och "Björnen sover" och lyckas få med de flesta orden. Hon kan säga långa meningar... Men i bland blir det inte helt rätt och det blir så genuint charmigt då. Som när hon säger att hon har löv på sin macka (sallad) och att det hänger lök i träden (löv). Det är inte så lätt alltid, men hon gör det bra! Här om dagen kom hon hem från dagis och sa att "Leo har snopp", jag bara "jahaa..." =). Så damen har börjat bli medveten om skillnaden mellan att vara pojke och flicka, att man ser olika ut. Jag frågade Kitty om hon hade snopp, "nej!", sa hon.

I natt har hon visst haft mardrömmar och pratat i sömnen, sa Nicko. Hon hade sagt att "mygga suger blod..!" Det är något som varken jag eller Nicko har pratat om att myggor gör, så hon måste ha fått det från dagis eller TV kanske. Däremot blev det en del funderingar från Kitty när hon såg att jag smällde till en "mammamygga" med en tidning och slängde den i soporna... "Vart är myggan?" "Myggan borta..??" Jag förklarade att den skulle inte vara inne, utan skulle med soporna ut... Hon var ganska skeptisk... Snacka om att vara ett oskrivet blad... Jag ångrade att jag slog till myggan... Förra veckan bar vi minsann ut en spindel, men de är inte otäcka och fladdrar runt huvudet på en...

Kitty säger även till att "bajsa - ha pottan", men ofta har det hunnit komma i blöjan redan. På morgonen säger hon direkt "kissa pottan" för det har blivit rutin att det är det första man gör när man vaknar. Men hon behöver verkligen en ny potta, den hon har är för liten.

Nu ska jag lägga mig. Jag har lite förvärkar nu, en timmes/en halvtimmes mellanrum på dem, men det är något i alla fall... Vi får se vad de säger på UL i morgon. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0