Ledig helg

Och vi har besök av Nickos syster Sofie och hennes kille Micke. Så roligt och Kitty har varit så himla snäll, ja det är hon ju för det mesta ;), men hon har varit så intresserad och glad och lugn och bara lekt. Vi var på stan i flera timmar i går och hon gnällde inte en enda gång, hon satt bara lugnt och fikade och lekte. Vi har köpt ett par Kuoma skor åt henne och en jättesnygg overall, vi blev otroligt kära i färgen! En 8848 Altitude som var snordyr även om det var 30 % rea. Men både skorna och overallen kan nog pebbles ha sedan när han/hon blir större. Fördelen är att pebbles kommer att födas samma tid på året (juli), bara månaden innan Kitty är född (augusti). Så för hoppningsvis passar kläderna till henne/honom.




Kitty har lärt sig så många ord nu. Det kommer nya hela tiden! Dessa kan hon nu:

mamma
pappa
titta
där
vad
det
här
hej
hallå
Nää
jaa
tittut
blä
Kvack
Vovv
muu
mjau
wroom (säger traktorn)
nam-nam
aj
hoppa

Kitty kan nästan göra meningar också "Va de här?", frågar hon och pekar, "Titta där", har hon sagt sedan hon var 11 månader. "Det här!", konstaterar hon när hon vill visa något. Hon svarar i telefonen; "Hallå!. Hon svarar "hallå" i snusdosor och ostmackor också om man säger "ring ring". Säger man "farmor" så låtsats hon alltid prata i telefon =)

Kitty klär ut sig med mammas väskor och sjalar och armband. Hon vill göra allt som mamma gör och ha allt som mamma har. På kortet nedan skulle hon ha mammas plats och mammas tidning ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0