Glad alla <3 dag!

I dag är det ju alla <3 dag. Jag och Nicko tog långlunch på stan och jag fick en helt underbar <3 present från body shop. Jag blev så nöjd. Det är sådant man aldrig unnar sig. Vi blev också en vagn och en vagga rikare efter en tur på babyproffsen =). Det blev en svart Baby Travel Dublin och en söt vagga. Ja, se nedan. Har betalat handpenningen på dem och hämtar dem 25:e när lönen kommer. Vi vart som himla nöjda. Det är kampanj på bägge bara den här månaden så det blev lite billigare. På vaggan är det även hjul så man kan lätt dra den mellan rummen när lillepalt sover. Idag har Kitty varit sin första dag på dagis på två veckor. Hon kom hem med två röda hjärtan målade på kinderna.

Vad tycker ni?




Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Jättesnygg vagn och så gullig vagga, där i ligger nog bebisen bra =)

2011-02-15 @ 10:31:16
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Henna

Nå va fin vaggan var! ska också köpa en till nästa barn som man får om hundra år hahaha men ångrade att jag inte köpte till natalie så det är ett måste till nästa! kram <3

2011-02-15 @ 17:03:28
URL: http://henkos.bloggplatsen.se
Postat av: Sara

Tackar. Jag tror bebisen kommer att gilla vaggan. Jag har bara hört positivt från dem som har haft vaggor till sina små. Vagnen blir nog bra hoppas jag.

2011-02-15 @ 20:27:36
URL: http://sandsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0