Sol sommar och värme

Det är så varmt! Jag ser inte fram emot i morgon då jag ska åka på tjänsteärende en bra bit från stan. Våra tjänstebilar saknar nämligen AC! Visserligen är de vita, men det blir ändå fruktansvärt varmt. Sedan har jag bokat hembesöket en helt galen tid, jag måste ha tänkt fel, helt klart! Men det är bara att gilla läget och åka.

Kittys farmor och farfar har kommit ner nu. Hennes gammelmormor och gammelmorfar är även här de. Kitty är ute med farmor och gammelmormor och handlar.

Grattis Jenny (min gamla klasskompis) till lilla killen! Så underbart med en helt ny liten bebis att gosa med! Man blir ju sugen att skaffa en till, hehe!

Men man har knappt vant sig vid att Kitson blivit stora tjejen, snart fyllda 1 år och inskolning på förskolan 23:e augusti. Då ska för övrigt Hennas Natalie också börja! Då kan vi byta våra tankar och dela vår lätta till medelstora ågren inför detta. Fast jag har å andra sidan börjat tänka på att Kitty kommer få kompisar nu och kompisar är nog så viktigt!

I går förflyttade hon sig från att stå mot en stol i vardagsrummet till att ta tag i Pappas händer! Hon kan även stå utan stöd, men hon vågar inte riktigt än.


Kommentarer
Postat av: Anna

Tack så mycket :)

2010-07-14 @ 22:05:11
URL: http://latinomamma.blogg.se/
Postat av: Aramia - Mamma till Kelly & Melwin

Sv: Tack. Din lilla är fin också :-)

Han sitter i en Bumbo babysitter. Kanonbra. Älskar den verkligen :-)

2010-07-15 @ 03:46:52
URL: http://kellymelwin.blogg.se/
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar

Tack :D och detsamma måste jag säga :)

2010-07-15 @ 08:15:31
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Li

Hej!

Svarade på din kommentar i min blogg, kika in och släng gärna in ett svar. Är nyfiken på vem du är :). Så himla fin tjej du har!

Mvh Li

2010-07-15 @ 12:24:40
URL: http://milf.blogg.se/
Postat av: Enniie

Tack skall du ha ! :)

2010-07-15 @ 13:42:38
URL: http://veeka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0