Badis

Idag har vi varit å badat på familjebadet på Edda =). Gissa OM kottarna tyckte att det var kul! Blev ju "premiär" för Alex att vara där. Det bara lyste om dem kan jag säga =). Tyvärr glömde vi kameran...
 
Stort grattis till Linda och Niklas som äntligen har fått sin lilla tös! Längtar tills vi får komma och hälsa på och se det lilla underverket =). Då blir man säkert hemskt bebissugen igen =)
 
Igår somnade jag med ungarna, men nu ska jag ta ett glas rött och läsa i min bok, har inte ens orkat öppna den den senaste veckan. Alex har vaknat runt 4.30-5.00 och så har man jobbat till 17.00 och då är man heeeeeelt slut när barnen är i säng. Mm-m, så är det. Men vad gör väl det, Alex har sagt tre nya ord idag, "tugga", "docka" och "lego" och han pratar klockrent! Kan ni fatta att han är 15 månader?!

En egen dag med Kitty

Idag har jag och Kitty haft en egen dag på stan =). Vi har tittat lite i leksaksaffären, varit och fikat samt varit på Bio och sett Liten skär och alla små brokiga. Kitty tyckte det var jättekul att få gå på Bio och jag tyckte att det var så kul att få en egen dag med henne. Nu i kväll så förvånade fröken oss med att ta på nattlinnet, släcka lampan och krypa ned i sängen helt själv kl 18. Hon sa att nu ville hon sova. Och sedan dess har hon sovit. Och då fick jag busa med och bada lillebror och ge honom uppmärksamhet. 
 
Söt och rolig film. Kitty skrattade gott =)
 
 
 
Nu ska jag passa på och ha lite eeeeegen tid =)
Vilket innebär ett glas rött! Och lite efterlängtad läsning! Lyckan var gjord när jag fick denna härliga bok med posten igår. Då var höstens kvällar räddade för en tid fram över! 
 
 
 

Hallåj

Nu kan vi äntligen räkna oss som friska och i morgon har redan en hel arbetsvecka gått. Det är så otroligt kul att vara tillbaka på jobbet och jag hoppas verkligen att jag får stanna! Dagarna går så fort, man är hemma 17-17.30 och då är det middag, sedan bad och saga och god natt. Alex orkar nätt och jämt vara uppe till sju, så man har inte så mycket tid för lek...
 
Därför ska jag ta en Kitty-dag på lördag och bara göra nåt kul med gumman. Bio eller Leos eller badet. Sedan blir det att jag tar en Alex-dag på söndag. Känner att jag vill göra något eget med barnen... Hemma blir det så kaosartat i bland, tex jag ska leka med Alex, men då måste K kissa mitt i det eller så "tar hon för sig" av min uppmärksamhet på annat sätt... Eller omvänt, jag ska läsa godnattsaga för Kitty och A försöker slita boken till sig, eller passar på att skjuta bort en stol till diskbänken eller nåt. Ja, ni fattar... De har ju liksom börjat konkurrera om uppmärksamheten. När jag kommer från jobbet tror de att den som grinar högst får mest uppmärksamhet. Längtar till helgen, det ska bli så kul att skämma bort dem var för sig. Sedan måste jag få en minut över till maken och lite film och så, kanske en flaska rött? :) Kanske det...
 
G´natt

Tillbaka hemmavid

Har haft en rolig och minst sagt händelserik vecka i Kiruna. Första helgen var det möhippa och andra helgen bröllop =). Det var verkligen ett fint och trevligt bröllop på alla sätt och vis och nu är Henna och Rikard man och fru ♥. Men vi har även varit och är, sjuka... Jag släpade mig och Alex till vårdcentralen idag och läkaren sa att vi har en virusinfektion. Jag har svinont i min hals och hostar som bara den. Men inte får man vila mycket för i morgon börjar jag jobba igen och jag vägrar att sjukskriva mig det första jag gör (får sitta med stängd dörr och hosta för mig själv). Ska jobba på mitt "vanliga", förra jobb som biståndsbedömare. Så nu mina kära och trogna läsare så kommer jag inte sitta hemma och blogga, vilket nog ingen hade förväntat sig heller eftersom jag aldrig hinner blogga som det är nu. Men jag lovar att jag ska "gästspela" här ibland. Finns egentligen massor jag skulle vilja skriva om och bilder att lägga upp, men tiden finns inte just nu. 
 

RSS 2.0